По-ефективно споделяне на данните и списъците за ремаркетинг от Google Анализ с помощта на профил на мениджър (МКЦ)


Профилите на мениджъри помагат на редица от най-опитните рекламодатели в AdWords да свършат повече за по-малко време - от наблюдение на ефективността на профила до извършване на промени в кампании от няколко профила. За да Ви предоставим по-задълбочени отчети и дадем тласък на дейностите Ви, свързани с ремаркетинг, въвеждаме две нови подобрения в профилите на мениджъри: свързване на профили в Google Анализ и споделяне на маркери и списъци за ремаркетинг.


Получавайте достъп до данните си с един единствен линк

Вече можете да свържете своя профил в Google Анализ или Google Analytics Premium директно с профила си на мениджър в AdWords, като използвате новия съветник за настройки в AdWords от „Настройки на профила“. Този оптимизиран работен процес за свързване на профили премахва необходимостта да свързвате отделно всеки свой профил в Google Анализ и AdWords.


Когато импортирате своите цели, показатели на уебсайта, списъци за ремаркетинг или други данни от Google Анализ, ще се налага да го правите само веднъж. Освен това при всяко добавяне на нов профил в AdWords към Вашия профил на мениджър, той автоматично ще се свързва със същите собствености в Google Анализ.


Тези подобрения спестяват време, така че да можете да се фокусирате върху оптимизирането на кампаниите си. Можете да научите повече за това как да свържете профила си в Google Анализ в своя профил на мениджър в Помощен център на AdWords.

Подобрете стратегията си за ремаркетинг

Редица рекламодатели постигат огромен успех с повторно ангажиране на настоящите клиенти и откриване на нови с помощта на ремаркетинг в дисплейната мрежа, списъци за ремаркетинг за реклами в мрежата за търсене, и подобни аудитории. За да можете да подобрите тези усилия за всички профили в AdWords, които управлявате, вече разполагате с възможности за създаване и споделяне на списъци за ремаркетинг директно в своя профил на мениджър от новия изглед „Аудитории“, включително списъци, импортирани от Google Анализ или Съответствие на клиентите.

Можете да създавате списъци за ремаркетинг с помощта на маркер за ремаркетинг на ниво мениджър и да ги използвате за всички свои управлявани профили. Това премахва необходимостта да маркирате уебсайта си повторно и да управлявате няколко списъка във всеки отделен профил в AdWords. Ако някой от управляваните Ви профили разполага със собствени списъци, можете да ги направите налични за използване в другите профили, които управлявате.

С тези подобрения активирането на стратегиите Ви за ремаркетинг е по-лесно и бързо откогато и да било преди. Можете да научите повече за споделянето на маркери и списъци за ремаркетинг в Помощен център на AdWords.

Публикувано от Вишал Гоенка (Vishal Goenka), старши продуктов мениджър, AdWords

Достигащо до Вас благодарение на екипът на Google AdWords за България

Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас!