С радост Ви съобщаваме, в сътрудничество с TechSoup, програмата Google за неправителствени организации е вече достъпна за България. Повече за нея можете да научите тук.

Неправителствените организации вече могат да кандидатстват за участие в програмата, с което ще получат достъп до следните Google продукти и инструменти:
  • Google Ad Grants: безплатна реклама с AdWords за промотиране на вашата  уеб сайт в Google с насочване чрез ключови думи.

  • YouTube програмата за неправителствени организации: достъп до неограничени въможности за брандинг в каналите на YouTube и качване на информация.

  • Google Apps за неправителствени организации: безплатна версия на бизнес пакета Google Apps, включително Gmail, Google Docs, Calendar и пр.


Google Ad Grants е достъпен в България от миналата година и многожество неправителствени организации вече го използват за привличане на нови членове, за събиране на средства и повишаване на осведомеността за своите дейности. Вижте какво още предлата Google за организации с нестопанска цел тук.