През последните два месеца въведохме серия инструменти, създадени за опитните потребители на AdWords. Предназначени специално за рекламодателите ни с най-усъвършенствани възможности, тези инструменти опростяват работния Ви процес и намаляват времето, прекарвано в управление на кампаниите. А днес с голямо вълнение обявяваме актуализацията на един от най-популярните ни инструменти AdWords Редактор.

AdWords Редактор 11.0 представлява най-голямата актуализация на приложението от пускането му през 2006 г. Променихме дизайна му из основи – подобрихме всички функции, които познавате и харесвате, като добавихме нови, за да можете да правите повече неща за по-кратко време. С чисто нов визуален дизайн и по-бърз интерфейс AdWords Редактор 11.0 е създаден, за да Ви направи по-ефикасни, докато преглеждате и извършвате промени по профилите и кампаниите си.


Управлявайте профили и елементи един до друг
В AdWords Редактор 11.0 можете да отваряте няколко прозореца, за да преглеждате едновременно различни части от профила си. Например вече можете да отворите нов прозорец, за да видите списъка с ключовите си думи, докато създавате рекламата си. Можете също така лесно да управлявате няколко профила наведнъж, като отворите толкова профилни прозореца, колкото искате.Подредете ги един до друг и можете дори да копирате и поставяте или да хващате и премествате с мишката елементи в тях.Освен това можете да добавяте и управлявате всичките си профили, да изтегляте данни и да следите състоянието в новия мениджър на профили.

Намирайте търсеното по-бързо
Колкото повече расте профилът Ви, толкова повече нараства нуждата да намирате търсеното от Вас. В AdWords Редактор 11.0 въведохме нов панел за избор на списъци с типове.Тази функция елиминира нуждата да се придвижвате с помощта на раздели, за да можете бързо да изпълнявате обичайни задачи, като имате незабавен достъп до кампаниите си, разширените функции и настройките.
Ако търсите нещо конкретно, използвайте подобрената лента за разширено търсене. Вече можете да прилагате няколко критерия и филтъра за търсене и дори да запазвате популярни търсения за бъдеща употреба. А след като намерите това, което търсите, вече е лесно да се придвижвате и да извършвате промени с помощта на лесни клавишни комбинации (Mac, Windows).Преминете към рекламна група и създайте нов набор от ключови думи за секунди. Също така можете бързо да имате достъп до любимите си инструменти за групово редактиране от всеки изглед – намирате и заменяте рекламен текст само с няколко кликвания или променяте изписването с главни букви в няколко ключови думи.
Извършвайте повече действия групово и мащабно
Осъществяването на мащабни промени вече е още по-лесно в AdWords Редактор 11.0. Разширената функционалност за избор на няколко елемента едновременно улеснява преглеждането и актуализирането на конкретни части от профила Ви. Изберете каквато и да е комбинация от кампании и рекламни групи, за да прегледате рекламите или ключовите им думи, и ги поставете в няколко кампании и рекламни групи наведнъж.
Управлявайте своята Споделена библиотека, за да присвоявате стратегии за офериране и връзки към сайта в няколко кампании и рекламни групи.Инструментът за извършване на няколко промени вече автоматично организира текста Ви в колони и редове, докато добавяте, актуализирате или премахвате няколко елемента в движение. Също така подробна история със скорошните Ви промени е само на едно кликване разстояние, заедно с опцията бързо да отмените или възстановите няколко промени една след друга или групово.

Надстройте до AdWords Редактор 11.0

Най-новата версия на AdWords Редактор вече се предлага навсякъде по света за Mac и Windows – надстройте днес! Можете да научите повече за AdWords Редактор 11.0 в Помощния център на AdWords.Поддръжката на предходните версии на AdWords Редактор ще се предлага още четири месеца, за да имате време да надстроите. За да осигурите непрекъснатата си употреба на AdWords Редактор, ще трябва да надстроите до 2 април 2015 г.
Публикувано от Джеф Менегай (Geoff Menegay), продуктов мениджър за AdWords Редактор