Adwords Редактор версия 9.9 вече е налице 


С удоволствие Ви представяме версия 9.9 на AdWords Редактор, която вече е налице за Windows и Mac. Промените в нея включват актуализации за дисплейната мрежа на Google, подобрения в импортирането и експортирането и нови настройки на кампаниите. 

Актуализации за дисплейната мрежа на Google

Управлявайте настройките за гъвкав обхват на рекламните си групи чрез новия панел „Гъвкав обхват“ в раздела „Рекламни групи“ или чрез импортиране на CSV файл. Освен това опростихме настройките за дисплейната мрежа на ниво кампания (вече са само „Активирана“ или „Деактивирана“).

Подобрения в импортирането и експортирането

Вече можете да използвате CSV файл за импортиране, за да актуализирате настройките си за мрежата за търсене и дисплейната мрежа на Google на ниво кампания. Освен това можете да изберете начина, по който AdWords Редактор обработва импортирането на дублиращи се реклами с различни URL адреси.

Нови настройки на кампаниите

Добавихме нова опция за насочване по устройство (BlackBerry) и нова настройка за редуване на рекламите (Безкрайно редуване). 
За повече подробности относно тези промени и други актуализации в новата версия 9.9 посетете бележките по нея.

При следващото стартиране на AdWords Редактор ще видите поканващо съобщение да надстроите до версия 9.9. За да научите повече относно надстройването, включително как да запазите непубликуваните промени и коментарите, когато го осъществявате, моля, прегледайте тези указания. Може да изтеглите версия 9.9 и от уебсайта на AdWords Редактор.


Забележка: Поддръжката на предишните версии на AdWords Редактор ще продължи още четири месеца, за да имате време да надстроите. Трябва да го направите до 13 март 2013 г., за да гарантирате непрекъснато ползване на инструмента.


Автор: Марк Мартел (Mark Martel), Google Ads Team

Публикувано от Екипа на Google AdWords България