Увеличете Вашите резултати с Динамични Реклами При Търсене (DSA), вече достъпни за всички

През октомври миналата година представихме динамични реклами при търсене, ефективен нов начин за насочване на съответните търсения с реклами, генерирани директно от Вашия уебсайт. Сега, след година подобрения и успешно тестване, ние направихме Динамични Реклами При Търсене (DSA) достъпни за всички рекламодатели.

Увеличаване на Резултатите, Ефективно
Динамични Реклами При Търсене (DSA) могат да генерират подобрени позиции и продажби чрез промотиране на бизнеса Ви, достигайки до повече клиенти. В крайна сметка, дори и добре управлявани AdWords кампании, които съдържат хиляди и хиляди ключови думи, може да пропуснат подходящи търсения, да имат закъснения при получаване на реклами написани за нови продукти, както и да не са в синхрон с това, което всъщност е на в наличност на Вашия сайт.
Успешен бета-тест
Много от нашите бета тестери, оставиха Динамични Реклами При Търсене да работи заедно с техните съществуващи мащабни кампании за търсене. И DSA показа следните резултати:

-Ефективни резултати: Средно, Динамични Реклами При Търсене, увеличи трафика на бета тестери  с конвертиран обем от AdWords с 10% и надмина търсенето с неточни ключови думи с 10% на честотата на кликване (CTR), цената на кликване (CPC) и цена на придобиване (CPA).

Ние също направихме множество подобрения на продукта по време на бета тест, включително:
-Наддаване автоматична-оптимизация. Тъй като една от главните цели за DSA е повече резултати с по-малко работа, ние разработихме система за автоматично намаляне на цената на офертите, когато конкретни запитвания за съответен рекламодател дават ниски проценти на реализация или заинтересованост на потребителя. В резултат на това, възвръщаемостта на инвестициите за динамични реклами при търсене може да се подобри с течение на времето автоматично.
-Честота Уеб обхождане. Всяка индексирана страница със съчетана DSA импресия, ще бъде обхождана често. Страници с повече импресии и кликвания може да бъдат обходени по-често. Така че DSA ще отразява по-добре най-новите продукти и инвентар условия за вашия уеб сайт. 
-Mobile и таблет. Предвид нарастващото значение на мобилни кампании, ние разработихме пълно покритие на DSA за мобилни и таблетни платформи.

Tarun Jain, AdWords Product Manager

Пъбликувано от Екипът на Google AdWords България