Имаме удоволствието официално да представим „Google Engage за агенции” - безплатна програма, създадена да образова и подкрепя всички фирми, които помагат на своите клиенти да се развиват онлайн.

Програмата е създадена, за да отговори на специфичните нужди в сферата на интернет маркетинга на уеб специалисти и агенции в динамичната интернет среда. Подкрепата на Google варира от безплатни обучения и допълнителни образователни ресурси до специални материали и презентации, които могат да спомогнат за по-ефективен маркетинг и продажби. Освен това програмата предоставя промоционални ваучери, които да подпомогнат усилията на уеб професионалистите да демонстрират възможностите на интернет рекламата на своите клиенти и така да спечелят нов бизнес. Всички желаещи могат лесно да се възползват от възможностите на Google Engage за агенции, като се регистрират безплатно на google-engage.appspot.com/bg

„Ние в Google сме отдадени на каузата за успеха на дигитална икономика и вярваме, че помощта за малкия и среден бизнес, да навлезе в Интернет пространството, е основен фактор за неговия успех. Интернет предоставя възможности на предприемачите да развият своя бизнес, да предлагат продуктите и услугите си на други пазари, и да се присъединят към разрастващата се глобална икономика,” каза Бранимир Йосифов, Маркетинг мениджър на Google за България. “В същото време сме наясно, че голям брой малки и средни компании в страната вече разчитат на уеб професионалисти и агенции, за да създават и да управляват тяхното онлайн присъствие и за да подкрепим техните усилия в сферата на дигиталния маркетинг, стартирахме програмата Google Engage за агенции и в България,” допълни Йосифов.

Google Engage ще бъде официално представена в България на 27-ми септември, в София с еднодневен семинар, в който ще могат да се включат регистриралите се за програмата. На него ще присъстват и експерти и лектори от Google, както и представители на международни рекламни агенции от страни, в които програмата вече е стартирала.

Публикувано от Екипа на Google AdWords - България