Днес с удоволствие съобщаваме за новата версия 9.8 на AdWords Редактор. Тя включва способността да се добавят и редактират динамични реклами в мрежата за търсене и реклами с продуктови обяви, както и възможност за бърза и лесна промяна на насочването по местоположение. Следва общ преглед на най-важните актуализации:

Улеснено управление на насочването по местоположение
Новият раздел „Местоположения“ (под „Насочване“) Ви позволява по-ефикасно да добавяте, променяте и копирате насочвания по местоположение.  

Динамичните реклами в мрежата за търсене и рекламите с продуктови обяви вече са в AdWords Редактор
Всеки от тези рекламни формати разполага със собствен раздел, където можете да преглеждате рекламите си, да правите промени или добавки в тях. Можете също да управлявате динамичните си рекламни насочвания и продуктовите си насочвания в два нови раздела за целта. Също актуализирахме насочването по тема, публикуването и импортирането на CSV файлове и направихме много други подобрения. Препоръчваме Ви да прочетете бележките по версия 9.8, за да се запознаете с всички промени.

При следващото стартиране на AdWords Редактор ще видите покана да актуализирате до версия 9.8. За да научите повече относно актуализирането, включително как да съхраните непубликувани промени и коментари при извършването му, моля, прегледайте тези инструкции. Можете също да изтеглите версия 9.8 от уебсайта на AdWords Редактор.

Забележка: Поддръжка на предходните версии на AdWords Редактор ще се предлага още четири месеца. За да гарантирате непрекъсната употреба на приложението, трябва да го
актуализирате до 28 октомври 2012 г.


Автор: Кейти Милър, Google Ads Team
Публикувано от Екипа на Google AdWords България