Вие сте уеб администратор, който работи в България? Уеб дизайнер? Предоставяте SEO услуги? Маркетинг консултант? IT консултант? На свободна практика? Или предлагате други уеб услуги за фирми? Тогава, прочетете това.

Google работи за успеха на дигиталната икономика и вярваме, че като помагаме на бизнеса да бъде в интернет и да расте, изграждаме основата за това. Разбираме, че много рекламодатели разчитат на дигиталните агенции и специалисти да управляват тяхното присъствие в интернет и да им помагат в онлайн маркетинга. За да улесним работата на тези агенции и специалисти, ние стартираме програмата Google Engage for Agencies и в България.

Тази програма подходяща ли е за мен?
Всеки, който помага на фирмите да успеят онлайн може да кандидатства за програмата Google Engage for Agencies. Трябва само да се занимавате с дейност, свързана с това да помагате на фирми да увеличават своето онлайн присъствие, като например да сте уеб администратор, който изгражда уеб страници, интерактивна агенция, която управлява маркетинга и рекламата на свои клиенти или IT консултант, който помага на клиентите си да научат повече за онлайн стратегията. Също така, е необходимо да имате работеща уеб страница, която демонстрира вашата онлайн дейност в маркетинга, както и адрес и телефонен номер в България.

Как тази програма може да помогне на бизнеса ми?
Ще получите купони за AdWords, които са силен маркетинг инструмент за привличане на нови клиенти, защото им предлагат възможност да изпробват рекламната платформа на Google без риск и им помагат да започнат своята рекламна кампания в интернет. Също така, ще получите достъп до учемни семинари онлайн, курсове, маркетинг материали и инструменти за продажба, които ще ви дадат възможност по-ефективно да привличате нови клиенти, както и по-добре да помагате на сегашните си клиенти. И което е още по-вълнуващо, да бъдеш част от програмата Google Engage for Agencies е напълно безплатно.

Тази програма наистина ли работи?
Google Engage for Agencies вече е глобален успех, като програмата работи в повече от 50 страни и има хиляди партньори, които разрастват бизнеса си. Ето и няколко от мненията за програмата:

“Купоните ни помогнаха с първите търговски презентации за нови клиенти и бяха причина да се свържем отново със стари клиенти...Клиентите разбраха, че тяхната уеб страница привличаше нови продажби и не беше просто визитна картичка. Броя на профилите на клиенти, които управляваме се увеличи 16 пъти след като се присъединихме към програмата. При нас работят 6 човека и имаме планове да увеличим броя им многократно.” 

Асаф Паз, основател на WEBSEM 
Google Engage член от Израел 

“Преди да се присъединим към програмата, бяхме предимно уеб дизайн компания с малко опит в интернет рекламата. Програмата Google Engage ни помогна да разберем потенциала на онлайн рекламата и ни помогна да разширим бизнеса си в тази посока. Когато започнахме, имахме 100 клиента, а сега са 600. От присъединяването си към програмата, постигнахме 300% ръст.” 


Хихат Килич, Управляващ директор на VizyonMedya 
Google Engage член от Турция 

Какво трябва да направя, за да се присъединя към програмата?
Посетете google-engage.appspot.com/bg днес за да се присъедините към Google Engage for Agencies и да научите повече за предимствата, които програмата може да има за вашия бизнес.

Успех!

Публикувано от Екипът на Google AdWords България