Радваме се да ви представим новия AdWords помощен форум на български език. Независимо дали сега започвате да правите първите си стъпки с AdWords или сте рекламодател, който ползва програмата от години, във форума ще намерите полезна информация. В него може да задавате въпроси, както и да отговаряте на въпросите на други рекламодатели. Начинаещите ще научат колко лесно е рекламирането с AdWords и как може да постигнат големи успехи с малък бюджет при добре управлявани кампании. Опитните рекламодатели могат да споделят успешните си практики, както и да се възползват от съветите на други рекламодатели.

Google не е модератор на Помощния форум на AdWords, тъй като вярваме, че като рекламодатели, споделящи силен интерес към работата с програмата, постепенно ще сформирате продуктивна общност, без да е необходимо официално модериране. За да гарантираме, че до вас достига правилната информация за работа с програмата, форумът ще бъде редовно посещаван от представители на Google, които ще публикуват разяснения, при необходимост ще премахват нежеланите съобщения и ще осигуряват спазването на указанията за публикуване. Пълните указания за публикуване може да намерите тук.
За да тествайте форума сега, следвайте тези стъпки:

1. Отидете на: https://groups.google.com/group/adwords-forum-bg?hl=bg
2. Кликнете върху: Вход


3. Впезте в Google профила си. (Ако нямате Google профил, кликнете на линка "Създайте профил" и следвайте инструкциите.)
4. Въведете псевдоним, под който искате другите членове да Ви виждат.
5. Изберете дали искате да бъдете уведомявани по имейл за нови постове.
6. Kликнете върху: “Станете член на тази група”


7. Публикувайте своя въпрос.

Публикувано от Катя Гугалова, Екипът на Google AdWords