През 2000 г., само две години, след като Лари и Сергей основаха Google, стартирахме своята онлайн рекламна програма, AdWords. Историята на този продукт буквално е Вашата история – нашите рекламодатели и партньори. През последните десет години Вашата амбициозност, творчески заряд и новаторство бяха постоянен източник на вдъхновение за нас, докато заедно работехме да изградим този нов онлайн свят.

Затова решихме, че най-добрият начин да отбележим този момент е да приветстваме и почетем рекламодателите в AdWords, като споделим със света Вашите истории и успехи. През декември като част от честването ни на десетия рожден ден на AdWords ще публикуваме карта на света с фирмите, които искат да споделят историите си. Можете да се присъедините към нас, като създадете кратък (не повече от три минути) видеоклип в YouTube или пък писмено представяне (най-много 750 знака), с които ни разказвате историята си: кои сте, какво представлява бизнесът Ви, как се е разраснал и каква роля е изиграло онлайн рекламирането за успеха Ви.

Можете да научите повече на този уебсайт (включително указания за изпращане и примерни видеоклипове), а ние ще поддържаме блога актуален с последните новини за десетия рожден ден на AdWords.

И така, каква е Вашата история?

Публикувано от Джейсън Шафтън (Jason Shafton) от екипа на Inside AdWords