Независимо дали представяте списък с удобствата в даден хотел, или водещи марки дрехи, важно е клиентите Ви да получат по-добра представа за предлаганите от Вас продукти и услуги, преди да кликнат върху рекламата Ви. Затова днес въвеждаме разширения за структурирано описание на всички езици.

Структурираните описания са предоставена от рекламодателя структурирана информация, която се показва с текстовите Ви реклами. От удобства през марки до типове продукти, можете да изберете предварително дефинирана заглавка и да въведете списък с персонализирани стойности, които са най-уместни за бизнеса Ви. Например, ако сте туристическа агенция, популяризираща хотели, вече можете да създадете структурирано описание за „Удобства“ и да изброите предлаганите от Вас хотелски удобства.

Използване на структурирани заедно с допълнителни описания

Структурираните описания и допълнителните описания имат различни атрибути и предимства.
Научете повече

Разширенията на рекламите, също като структурираните и допълнителните описания, обикновено повишават ефективността на рекламата и влияят върху рекламния ранг. Макар че разширенията на рекламите понякога не отговарят на условията за показване, колкото повече от тях осигурите, с толкова по-голям успех тръжната система избира най-добрата комбинация от разширения, за да подобри ефективността.

За повече информация относно настройването на структурирани описания вижте Помощния център на AdWords.


Публикувано от Джеймс Паркър (James Parker), продуктов мениджър, AdWords