Сега е по-лесно от всякога да намерите правилния Google Партньор

Преди три години стартирахме програмата Google Partners, за да помогнем на бизнеса да се свързва с дигитални агенции и специалисти. Водещите Партньори започнаха да получават значката „Google Партньор“, като демонстрират, че бизнесът им е стабилен, клиентите им са доволни и са запознати с най-новата информация за отделните продукти.

Оттогава насам получихме редица запитвания от Google Партньори дали има друг начин, по който да се отличават. Днес с радост споделяме въвеждането на специализации за Google Партньори.

PartnerBadge-short-company-name-blue-BG.png 

Новата функция е вградена в значката „Google Партньор“ и има за цел да помогне на бизнеса при откриването на Партньор, подходящ за конкретните му нужди.

Партньорите могат да получават специализации в 5 области на компетентност:
         Рекламиране в мрежата за търсене
         Мобилно рекламиране
         Видеорекламиране
         Дисплейно рекламиране
         Рекламиране с Google Пазаруване

За да получат специализация, Google Партньорите със значка ще трябва да имат поне едно сертифицирано физическо лице и да демонстрират стабилна ефективност на продуктите.

„Промените в програмата Google Partners са вълнуващи за потенциалните рекламодатели и за компанията ни.“ казва Нийл Ган, главен изпълнителен директор на Showroom Logic. „Тези нови специализации показват ангажимента на Google да предлага по-добри услуги на партньорите си и ни помагат да подчертаем това, което прави технологията и екипа ни уникални. Те ще помогнат също и на вероятните клиенти да направят информиран избор, тъй като вече е по-лесно да намерят водещите Google Партньори, които имат нужните умения за постигането на непосредствените им цели.“

Освен това въвеждаме нова значка „Premier Google Партньор“.

PremierPartnerBadge-short-company-name-red-BG.png

Новата значка е признание за Google Партньори, които управляват значителен портфейл от рекламни кампании в Google и постигат високи резултати за клиентите си. Premier Партньорите ще трябва да изпълняват изисквания за допълнително сертифициране и ще получават по-голяма подкрепа от Google.

„Идентифицирането и отдаването на признание на висококвалифицирани агенции от страна на Google е голяма стъпка и престижно отличие. Развълнувани сме от възможността да получим статус на Premier Партньор и да показваме значката за него.“ споделя Джо Чура, главен изпълнителен директор на Launch Digital Marketing.

Надяваме се, че тези актуализации ще помогнат на бизнеса да намери най-подходящия за нуждите му Google Партньор и ще дадат възможност на Партньорите ни да се откроят по-ясно. Научете повече на новата начална страница на Google Partners.


Публикувано от Алън Тюгесен, Вицепрезидент, Global Sales & Operations