Направете така, че всяка реализация да е от значение: данните от кръстосване на устройства вече са включени в графата „Реализации“ и са интегрирани с автоматичното офериране
Хората използват различни устройства през деня, за да пазаруват, да общуват и да се забавляват. Ние превключваме последователно и безпроблемно между множество типове устройства – от преносим компютър на работното място до таблет в хола – за да свършим работа. В действителност близо 40% от пазаруващите онлайн започват проучването си на смартфон и извършват крайната покупка на компютър или таблет.1 По тази причина от няколко години инвестираме в реализации от кръстосване на устройства в мрежата за търсене, дисплейната мрежа и Пазаруване. Сега рекламодателите по целия свят оползотворяват пълната стойност на кампаниите си в AdWords, като с практическата информация за реализациите от кръстосване на устройства измерват до 16% повече реализации.
Въвеждането на реализациите от кръстосване на устройства ще започне днес на ниво ключова дума, като те могат да бъдат включени в основната графа „Реализации“, която вече включва продажби от уебсайтове, телефонни обаждания и изтегляния на приложения. С показването на всички реализации на едно място рекламодателите могат да получат по-задълбочена практическа информация за всички начини, по които клиентите се ангажират с бизнеса им. В допълнение сега е по-лесно от всякога да предприемате действия въз основа на тази информация: тъй като всичките Ви реализации са в една и съща графа, можете бързо да активирате автоматичното офериране, за да оптимизирате за реализациите, които са важни за Вас.
За да активирате реализациите от кръстосване на устройства в автоматичното офериране, изпълнете две лесни стъпки в профила си в AdWords в „Инструменти > Реализации“:
  • Под „Настройки“ се уверете, че за Показател на офертата за реализации е зададено „Реализации“, а не „Кликвания, довели до реализация“. Искаме да Ви напомним, че реализациите от кръстосване на устройства и другите контроли не се предлагат за „Кликвания, довели до реализация“.
  • Кликнете върху „Включване на разширени реализации“ и поставете отметка в квадратчето, за да включите реализациите от кръстосване на устройства и други разширени реализации в графата „Реализации“ в отчетите и в автоматичното офериране.
Ангажирани сме да Ви помагаме да получавате практическа информация за новите типове реализации, които са част от един постоянно свързан, многоекранен свят, за да сте в състояние да вземате възможно най-добрите решения за рекламната си дейност. Посетете нашия Помощен център, за да научите как да включите реализациите от кръстосване на устройства в автоматичното офериране.
Публикувано от Уилфред Йеунг (Wilfred Yeung), старши продуктов мениджър, офериране в AdWords

Достигащо до Вас благодарение на екипът на Google AdWords за България

Ако имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас!
------------------------------------------------------------------------------------
1 The Role of Mobile Search on Store Purchases, Google/Ipsos Media CT, август 2015 г. Покупките са извършени в рамките на последните 3 месеца.