Независимо дали става въпрос за безплатна доставка за лаптопи, или гаранция за най-добра цена за смартфони, с колкото повече информация разполагат хората, толкова по-добри решения за покупка могат да направят онлайн. Ето защо представяме разширенията за поле за надпис: допълнителен текст, който се показва с рекламите Ви в мрежата за търсене на Google, открояващ конкретна информация за Вашите продукти и услуги.

Примерна текстова реклама, в която са откроени разширенията за поле за надпис

Подчертайте посланието си
Разширенията за поле за надпис открояват стойността, преди потенциалните клиенти да кликнат върху рекламата Ви, като същевременно играят роля при формирането на рекламния ранг. Използвайте ги, за да привлечете вниманието към важни подробности и предимства на продукта си или наблегнете на това, което отличава фирмата Ви от конкурентите.
Разширенията за поле за надпис ни позволиха да запознаем клиентите си с услугите и удобствата, които предлагат нашите хотели. Балнеологичните центрове, ресторантите и заседателните зали са само част от атрактивните опции, предлагани в нашите хотели, които не могат да бъдат видени посредством традиционна кампания за стимулиране на приходите. Само месец след внедряването на разширенията за поле за надпис наблюдавахме 9% увеличение на процента на реализация.“ – Джеймс Хероуър (James Harrower), старши мениджър „Търсене“, Hilton Worldwide
Разширенията за поле за надпис могат да се използват ефективно и в комбинация с други рекламни формати. Така например, ако вече използвате връзки към сайта за „Дамско облекло“ и „Отново на училище“, създайте поле за надпис за „намаление от 20% за целия сайт“, за да убедите хората да кликнат и да извършат покупка. Или ако използвате разширения за обаждания, акцентирайте върху „денонощна поддръжка“, така че клиентите Ви да знаят, че могат да се обадят на фирмата Ви за помощ. Каквото и да решите, постарайте се полетата за надпис да са насочени и уместни.

Създайте първото си поле за надпис
Можете да управлявате, насрочвате и изготвяте отчети за разширенията за поле за надпис от раздела Разширения на рекламите. Тъй като те могат да се добавят на ниво профил, кампания или рекламна група, можете да предоставите по-обща информация за продуктите и услугите си на ниво профил или кампания и по-подробна информация на ниво рекламна група.
Възможно е например да добавите поле за надпис за „Специални отстъпки“ или „Безплатна доставка“ за кампании, съдържащи по-общи ключови думи, като евтини полети или обувки. Или да добавите поле за надпис с подробности за продуктите на ниво рекламна група като допълнение към по-конкретни ключови думи, като мъжки маратонки или кафемашини за 12 чаши.
Имайте предвид, че с рекламата Ви могат да се показват до четири разширения за полета за надпис, като за тях е в сила ограничение от 25 знака. Те могат също да се задействат съвместно с всички други рекламни формати в търга.

Научете повече
За да получите повече инфомация относно разширенията за поле за надпи, моля, вижте статията в Помощния център.

Публикувано от Сентил Харирамасами (Senthil Hariramasamy), продуктов мениджър, AdWords