По-рано тази година споделихме някои от начините, по които рекламодатели като WordStream и Elmo Talent Software получават чудесни резултати с новия тип кампания в AdWords Мрежата за търсене с опция за дисплейната мрежа. Оттогава над 300 000 кампании вече са надстроени до този нов тип кампания.

Искаме да Ви напомним, че от 16 септември 2014 г. всички кампании „Мрежата за търсене и дисплейната мрежа“ ще бъдат автоматично надстроени до новата, по-ефективна „Мрежата за търсене с опция за дисплейната мрежа“. Насърчаваме рекламодателите да надстроят преди 16 септември, за да бъдат кампаниите Ви настроени така, както желаете. Ако не го направите, системата на AdWords ще ги надстрои автоматично. Кампаниите „Само за мрежата за търсене“ и „Само за дисплейната мрежа“ няма да бъдат засегнати.

Ако провеждате кампания „Мрежата за търсене и дисплейната мрежа“, можете да надстроите сега само с едно кликване и веднага да получите по-добри резултати.

Три причини да надстроите сега:

По-висока ефективност: Рекламодатели, които са надстроили до „Мрежата за търсене с опция за дисплейната мрежа“ имат средно с 35% по-висока честота на кликване и с 35% по-ниски разходи за придобиване на клиент за реклами, показвани в частта за дисплейната мрежа на „Мрежата за търсене с опция за дисплейната мрежа“.* Резултатите ще варират в зависимост от кампанията Ви.
●  По-лесно управление: Управлявате я така, както и обикновена кампания в мрежата за търсене.  Настройките Ви като ключови думи и оферти автоматично ще бъдат използвани за намиране на клиенти в дисплейната мрежа, което означава, че не се налага да правите нищо допълнително!
●  Възможност за персонализиране въз основа на ефективността, която искате кампаниите Ви да имат:  Когато надстроите, е възможно да получавате по-малко кликвания и импресии, но е по-вероятно те да са от хора, готови за извършване на покупка от фирмата Ви.  Ако запазването на текущите Ви нива на кликвания е важно за рекламните Ви цели, създайте също и нова кампания „Само за дисплейната мрежа“ . Това ще Ви позволи да включите опциите за настройки и насочване от първоначалната си кампания, за да Ви помогне да запазите текущите си нива на кликвания.

Тук сме, за да помагаме
Искаме да постигате успехи с AdWords. Моля, свържете се с нас, ако искате помощ за надстройването до „Мрежата за търсене с опция за дисплейната мрежа“. За повече подробности, съвети и ресурси за успех с AdWords, моля, посетете Помощния ни център.

*Въз основа на резултатите от първоначалните тестове средният клиент може да получи 35% по-голяма честота на кликване и 35% по-ниска CPA в частта за дисплейната мрежа в новите си кампании от тип „Мрежата за търсене с опция за дисплейната мрежа“ в сравнение със съществуващите кампании от тип „Мрежата за търсене и дисплейната мрежа“.  Въз основа на резултатите от първоначалните тестове средният клиент също така може да получи 10 – 15% повече реализации в сравнение с кампаниите от тип „Само за мрежата за търсене“. Ефективността на отделните кампании може да варира.

Амхад Анвари (Ahmad Anvari), продуктов мениджър за дисплейната мрежа на Google