Нека бизнесът Ви бъде лесно намерен онлайн с помощта на Google My Business

Има едно нещо, което е в центъра на всеки бизнес: неговите клиенти. Те са причината за разрастването му, а споделената им страст към това, с което се занимавате, е отговорът на въпроса защо посвещаването на даден бизнес носи такова удовлетворение. За много собственици клиентите означават нещо повече от просто „посетители“ – те са редовните ви клиенти, вашите привърженици и приятели. С други думи – те са „вашите хора“. 

Ежедневно интернет свързва все повече бизнеси с клиентите им. Въпреки това, обаче, потребителите ни споделят с нас, че достигането до тези лоялни клиенти може да бъде комплексна и отнемаща много време задача. Вярваме, че това не трябва да е така. Ето защо с удоволствие представяме Google My Business – безплатен и лесен начин да откриете и да се свържете със своите хора, където и да са те.

Google My Business обединява в едно всичко това, с което Google може да помогне на бизнеса ви да се отличи:
  • Актуализирайте от едно място информацията за бизнеса си в Търсене, Карти и Google+, за да могат клиентите лесно да се свързват с вас.
  • Добавяйте красиви снимки на бизнеса си и негови виртуални обиколки, за да помогнете на клиентите да разберат какво го прави уникален.
  • Свързвайте се с феновете и клиентите си, като споделяте новини, събития и други важни актуализации от страницата си в Google+.
  • Информирайте се за отзивите в мрежата и отговаряйте на тези от потребителите на Google.
  • Научавайте как хората намират и взаимодействат с бизнеса ви чрез персонализирани статистически данни.
  • Управлявайте информацията си в движение с приложението Google My Business за Android и iOS (очаквайте скоро).

GMB_mobile_final (1).png
В допълнение към новите бизнеси, които стартират с Google My Business сега, надстройваме и вече съществуващите потребители на Places за бизнес и Табло за управление в Google+ до тази нова функционалност.

GMB_desktop_final_final.png
Бизнеси, отдадени на страстта към най-различни неща – от прекрасни ръчно изработени шапки и пресни рачешки кюфтета до най-добрата местна бира – откриват своите хора с Google.
За да научите повече за това, как можете да намерите своите клиенти, посетете google.bg/mybusiness.


Дан Притчет и Денис Тропър