Здравейте,
Вече има два нови начина да покажете на другите, че сте експерт по Google AdWords. От днес всеки, който е сертифициран по AdWords, може да получи персонализиран HTML сертификат в профила си в Partners. Сега имате и страница на потребителския си профил, която можете да споделяте обществено и която включва сертификатите Ви и основна информация, като Вашето име, снимката на потребителския Ви профил в Google+ и асоциирането Ви с фирма.

Следвайте тези стъпки:

За да видите HTML версия на сертификата си:

  1. Влезте в профила си в Google Partners на адрес www.google.com/partners
  2. Кликнете върху връзката „Моят потребителски профил“ в секцията „Общ преглед“.
  3. Ако сте сертифицирани по AdWords, кликнете върху връзката „Сертифициране по AdWords“, за да отворите HTML версия за принтиране на сертификата си.
  4. Можете да отпечатате сертификата или да го запазите на компютъра си, за да го споделяте с потенциални клиенти.

За да споделите своя обществен потребителски профил в Google Partners:

  1. Изберете връзката към страницата „Моят потребителски профил“ от менюто.
  2. Посетете секцията „Обществен потребителски профил“ на тази страница. По подразбиране страницата на обществения Ви потребителски профил е видима само за Вас.
  3. За да направите потребителския си профил видим за другите, кликнете върху падащото меню „Споделяне със“ и изберете „Обществено“
  4. Сега можете да кликнете върху връзката „Преглед на потребителския профил“ и да започнете да споделяте страницата си.
  5. Ако сте влезли в профила си в Partners, в горната част на страницата ще се появи статус на видимостта на профила Ви. Винаги може да го промените от обществено на частно.

За да научите повече за сертифицирането по AdWords и обществения си потребителски профил в Google Partners, посетете Помощния център.


Публикувано от Екипът на Google AdWords