Използване на гъвкави стратегии за офериране 


  • Гъвкавите стратегии за офериране автоматично задават оферти, за да оптимизират целите Ви за ефективност в рамките на конкретни кампании, рекламни групи и ключови думи.
  • След като създадете стратегия, тя се съхранява във Вашата Споделена библиотека с цел централизирано управление и проследяване на ефективността. Можете да я приложите от раздела КампанииРекламни групи или Ключови думи.
Предимства на гъвкавите стратегии за офериране
Гъвкавите стратегии за офериране Ви дават възможност да оферирате автоматично точно когато, където и както искате – в рамките на няколко кампании или в отделна част на дадена кампания.
Чрез прилагане например на стратегията „Постигане на максимален брой кликвания в рамките на целевите разходи“ към ключовите Ви думи с по-нисък приоритет AdWords автоматично оптимизира оферирането за тях, като същевременно запазвате контрол над ръчното офериране за най-важните си ключови думи. Можете също да приложите стратегията „Насочване по местоположението на страницата за търсене“ към важни ключови думи в кампаниите си, за да увеличите вероятността рекламите Ви да се показват възможно най-много на първата страница с резултати от Google Търсене.
За да Ви помогнат да подобрите ефективността си, някои от нашите стратегии за офериране включват подробности в реално време, като устройство, браузър, местоположение и час от денонощието, за коригиране на офертите Ви по време на всеки рекламен търг.
Може да видите различните типове гъвкавите стратегии за офериране и за това как да ги създавате в тази статия от нашия помощен център.
Публикувано от Екипът на Google AdWords