Подобрените кампании предлагат гама от нови функции за стимулиране на по-добра ефективност и ефикасност. При над три милиона вече надстроени кампании чухме много отлични примери за рекламодатели, които чрез тях намират нови източници на приходи и достигат до нови клиенти, като същевременно пестят време. С наближаването на 22 юли – датата за автоматично надстройване, въвеждаме някои нови функции в Центъра за надстройване днес, за да улесним още-повече този процес. Надстройте днес, за да започнете да се възползвате от предимствата още сега.
 
Пет причини да надстроите сега
Като надстроите сега и усвоите на професионално ниво новите функции преди автоматичното надстройване, можете да излезете крачка напред по отношение на стимулирането на по-добра ефективност и така да изпреварите конкуренцията си. Ето някои от основните причини, които рекламодателите ни изтъкват за извършване на надстройването:

Открийте местни възможности: Използвайте коригирането на офертите по местоположение за лесно и ефикасно ангажиране с потребителите въз основа на местоположение и близост. Това Ви помага да намирате и оптимизирате източници на приходи, за чието съществуване може и да не сте подозирали.  

След надстройване до подобрени кампании и оползотворяване на корекциите на офертите въз основа на географски признак, Питър Хюз (Peter Hughes), мениджър по маркетинга чрез търсещи машини в Constant Contact, заяви: „Изведнъж осъзнахме, че в Калифорния съществува невероятно струпване на малки и средни по размер фирми.  Супер! Вече се бяхме насочили по географски признак към тях.  Познайте какво обаче?  Кой знаеше, че Северна Дакота осигуряваше толкова добра възвръщаемост на инвестициите.  В стария ни свят на действие никога не бих си го представил, защото не съответстваше на модела ми на избирателно мащабиране.“

● Разкрийте истинската мощ на мобилната среда: Внедрете коригирането на офертите за мобилни устройства, за да се уверите, че сте полезни по правилния начин за клиентите в движение, като същевременно получавате по-добри статистически данни за резултатите, които мобилните устройства могат да осигурят за Вас. 

American Apparel надстрои рано, за да достига до клиенти, използващи всички размери екрани. Фирмата започна със задаването на корекции на офертите за мобилни устройства от 100% и отбеляза впечатляващи резултати.  От надстройването насам мобилните реализации се удвоиха, а сумарната честота на кликване се увеличи със 7%.  Шон Сингълтън (Sean Singleton), маркетингов мениджър, заяви: „Преминаваме от етап на изпитания към етап на прецизна настройка на начина, по който реализираме маркетинговата си стратегия за няколко устройства.  С подобрените кампании изпробването и повтарянето са много лесни, така че бързо установяваме вътрешнофирмени най-добри практики, що се отнася до това, как най-добре да провеждаме подобрени кампании.“

● Привличайте повече възможни клиенти и продажби чрез обаждания: Използвайте разширенията за обаждания и измервайте извършените обаждания като реализации, за да привличате рентабилни възможни клиенти и продажби, като същевременно осигурявате по-добра практическа работа с рекламите за клиентите си.
Финансово-инвестиционната фирма Woodbridge се възползва от надстроените разширения за обаждания и новите отчетни функции, като увеличи обема на обажданията от смартфони от 20% на 57%, като възможните клиенти, използващи смартфони, почти се удвоиха.  Освен това процентите на реализации от настолни компютри и мобилни устройства нараснаха с 6%.

●  Прекарвайте по-малко време в управлението на кампании: Задълбочете се в подобрените кампании, за да видите как мощните функции работят съвместно, за да рационализират потока Ви на работа и да Ви осигурят резултати, които Ви радват, по-скоро.

Нидерландският търговец на обувки на дребно Schuurman Schoenen намали общия си брой кампании с 60% и значително понижи работното натоварване на маркетинговия си екип.  „Прекарвах двойно повече време в поддръжка и прецизна настройка на кампании“, казва Кайо Клайн Обинк (Kayo Klein Obbink), специалистът по онлайн маркетинг на Schuurman Schoenen.

● Достигайте до нови аудитории в дисплейната мрежа на Google посредством мощно офериране:  Стимулирайте дела на импресиите към конкретна аудитория чрез персонализирани оферти за дисплейната мрежа в рамките на характеристики като демографски данни, категории по интереси или теми.

Статис Константинидис (Stathis Konstantinidis), който ръководи отдела за глобален маркетинг в Westwing, каза: Чрез надстройването до подобрени кампании получаваме по-задълбочена представа за това, как извършващата ни реализации аудитория изглежда на ниво рекламна група. Това е от изключително значение за нас, тъй като имаме много ясна идея за целевата си група. Можем да използваме тази информация, за да увеличим дела на импресиите на рекламите си в рамките на извършващата реализации аудитория и да намалим импресиите от аудиториите, които не се представят толкова добре, с цел стимулиране на реализациите и намаляване на цената на възможен клиент (CPL).“

Подобрения в Центъра за надстройване
През април съобщихме за пускането на Центъра за надстройване, с чиято помощ да преминете от старите към подобрените кампании. През следващата седмица въвеждаме поетапно някои допълнителни функции, които ще улеснят надстройването още повече и ще Ви дадат още по-голям контрол върху процеса на обединяване:


● Увеличена гъвкавост при копирането на ключови думи: Когато обединявате кампании, разполагайте с по-голям контрол върху това, как ключовите думи се копират (или не се копират) от кампанията за мобилни устройства към тази за настолни компютри.
  Автоматично означаване с етикет на новокопираните ключови думи: Когато ключови думи, реклами или рекламни групи бъдат копирани или обединени, те ще бъдат означени като изменени от Центъра за надстройване.
  Непрекъснато проследяване на ниво ключова дума: Когато имате две съответстващи си кампании с различни целеви URL адреси на ниво ключова дума за мобилни устройства и настолни компютри, те ще бъдат обединени автоматично. URL адресът за мобилни устройства ще се показва на мобилни телефони, а този за настолни компютри ще се показва на немобилни устройства.
    ... Очаквайте скоро: Функционалност за групово качване: Разширенията на рекламите и рекламните групи скоро ще могат да се експортират в AdWords Редактор.
 
Надяваме се, че Центърът за надстройване и другите ресурси, за които споделихме, ще Ви дадат инструментите, които са Ви необходими за лесно преминаване към подобрените кампании. 
 
Не отлагайте надстройването
Ще започнем автоматично да надстройваме всички наследени кампании на 22 юли 2013 г.  Моля, не спирайте да споделяте отзивите си с нас, докато извършвате процедурата за надстройване.
 
Публикувано от Анди Милър (Andy Miller), ръководител на „Решения за мобилно търсене“