Разбирането на правилата за рекламиране на AdWords е важна част от успешното управление на профила Ви и показването на реклами, които са безопасни и полезни за потребителите. За да Ви помогнем да разберете как правилата влияят върху показването на рекламите Ви, наскоро въведохме икона с информация за състоянието в раздела „Реклами“. Сега продължаваме с друга функция, за да Ви помогнем да определяте по-бързо проблемите с правилата: нова графа „Подробности за правилата“.

Тя Ви позволява да преглеждате и сортирате проблемите с правилата за всичките си реклами (без да задържате курсора на мишката поотделно върху всяко състояние едно по едно). Ще намерите информация като: 
  • етап на одобрение на всяка реклама; 
  • причини за неодобрение на реклмата (в случай, че не е одобрена); 
  • конкретни правила, които могат да ограничат къде да се показват рекламите Ви.
 

Тази информация е налице и за поставените на пауза реклами. Това може да е особено полезно, ако искате да проверите състоянието им или временно трябва да поставите на пауза кампания, докато решавате някои проблеми с правилата.

За да намерите тази нова графа, трябва да персонализирате графите си като отворите раздела „Реклами“ и кликнете върху бутона „Графи“. В секцията „Атрибути“ кликнете, за да добавите „Подробности за правилата“, и запазете промените. След това в раздела „Реклами“ на профила си ще виждате новата графа „Подробности за правилата“.


* Забележка: Новата графа за правилата още не може да се изтегля в отчетите Ви, но работим по въпроса!