С удоволствие съобщаваме, че регистрацията за преподаватели за шампионата на Google по онлайн маркетинг за 2012 г. (GOMC 2012), нашето глобално съревнование за студенти, вече е открита!

Регистрацията за студенти обаче ще започне на 31 януари 2012 г. За да могат студентските отбори да участват в съревнованието, първо трябва да се регистрират преподавателите им.

Но може би се питате какъв е този шампионат?


Шампионатът на Google по онлайн маркетинг е глобално студентско съревнование по онлайн маркетинг за студенти от всяко висше учебно заведение по света. Те трябва да разработят и проведат успешна онлайн рекламна кампания с Google AdWords за действителна фирма или организация с нестопанска цел, като упражнят уменията си за рекламиране и консултиране и ги обобщят в отчетите за кампанията. След това Google и панел от независими университетски преподаватели от цял свят ще изберат отборите победители въз основа на успеха на кампанията им и качеството на отчетите им за съревнованието.

Победителите ще получат вълнуващи награди:
– За световните първенци – пътуване до централата на Google в Маунтин Вю, щата Калифорния.
– За регионалните първенци – пътуване до местните офиси на Google.
– Възможност да се спечелят дарения на стойност 30 000 щ.д. за организациите с нестопанска цел, с които студентите си партнират.
– Нова категория в GOMC 2012: Награда за най-добра страница в социални медии. Очаквайте подробности!

Миналата година в шампионата участваха 50 000 души от 100 държави, а тази се очаква да са още повече. Студенти, това е вашата възможност да направите нещо със световно значение!

За да научите повече за шампионата на Google по онлайн маркетинг, моля, посетете уебсайта ни: www.google.com/onlinechallenge

Anthony Pascua Jr. and Anndrea Moore
Екипът на GOMC

Публикувано от Катя Гугалова, Екипът на Google AdWords