Посетихте ли вече нашия AdWords Помощен форум на български? Екипът на форума би искал да знае повече за работата ви с AdWords и иска да ви насърчи да споделите впечатленията си и успешните практики с други потребители. Какви са основните положения в програмата? Как се структурира профил в AdWords? Каква опция за офериране е най-подходяща за моята кампания?

За да отговорим на тези и други въпроси потърсихме помощта на Ива, собственик на измислен магазин за цветя "Ива Цвет". Ива ще играе водеща роля през следващите пет седмици в нашия AdWords форум. Тя току-що откри своя магазин и иска да рекламира продуктите си онлайн с AdWords. Ива няма предишен опит с онлайн реклама и всеки понеделник през следващите пет седмици ще публикува нов въпрос във форума на AdWords. Ива ще търси вашите съвети, за да рекламира успешно с AdWords.

Всеки петък потребителят, който е дал на Ива най-добрия съвет, може да получи подарък от екипа на форума. Дори и да не участвате в нашето AdWords предизвикателство, ако сте си задавали въпросите, които вълнуват Ива, може да използвате бутона “Аз също”, за да споделите с други потребители.

Мария,
Екипът на Google AdWords

Публикувано от Катя Гугалова, Екипът на Google AdWords