В предишен пост ви писахме за съставителя на дисплейни реклами, чрез който можете да създавате безплатно графични реклами за броени минути.

Днес ще ви разкажем за няколко негови подобрения, които да ви улеснят при постигането на маркетинговите ви цели – от увеличаване на продажбите до развиването на търговската ви марка.

Бързо управление на стотици реклами с груповото копиране и редактиране
С най-новата версия на AdWords Редактор вече можете да копирате рекламите си от съставителя на дисплейни реклами в различните кампании и да извършвате основни групови редакции, включително на целевите и дисплейните URL адреси и на имената и състоянията на рекламите. Поддръжката на AdWords Редактор позволява бързо да създадете персонализирани рекламни послания за всяка рекламна група.

Нови разгъващи се темплейти
Увеличете интереса на потребителите към търговската си марка чрез новите ни разгъващи се шаблони. Те насърчават заинтересуваните потребители към по-голямо взаимодействие, като увеличават размера на рекламата ви на страницата. Когато потребител кликне върху вашата дисплейна реклама, тя се разгъва с двойно по-голяма ширина или височина в зависимост от формата си.

Създайте идеалната реклама чрез новите опции за персонализиране
Вече можете да местите текстовите полета и изображенията там, където пожелаете в темплейта. Освен това текстовите полета могат да се преоразмеряват, така че да можете да включите повече текст. И не на последно място - неограничен брой опции за цветове, от които да избирате.

За да създадете дисплейна реклама, отидете в раздела Реклами в нова или съществуваща кампания в профила си в AdWords. След това кликнете върху Нова реклама и изберете „Съставител на дисплейни реклами“.


Публикувано от Катя Гугалова, Екипът на Google AdWords