През юни започна преместването на всички AdWords отчети в раздел “Кампании”. До момента са преместени най-често използваните отчети, които директно можете да свалите от страницата, от която управлявате кампаниите си.

През следващите няколко седмици преместването изцяло ще бъде завършено и старият център за отчети ще бъде закрит. Въпреки че целта на това преместване е да спести време на рекламодателите и да предостави цялата необходима информация директно в раздел “Кампании”, в процеса на мигриране не беше много лесно както за вас, така и за нас, да създадем лесно отчетите, с които сме свикнали да работим.

За улеснение, секция с често задавани въпроси бе добавена в download менюто на раздел “Кампании”, където има обяснение къде да намерите параметрите, които искате да получите в отчета си.

Също така, можете да свалите и PDF ръководството за промяната на отчетите, в което е обяснено кой отчет как е мигриран и как да го създадете (на английски).

И не на последно място, Помощният център се обновява непрекъснато. Можете да намерите ново ръководство как стъпка по стъпка да създадете отчет за ключови думи.

Надяваме се, че тези няколко ресурса с информация ще са ви от полза и ще ви помогнат да свикнете с новите отчети.


Публикувано от Катя Гугалова, Екипът на Google AdWords