В края на миналата година представихме AdWords Редактор 11.0, който представляваше най-значителната актуализация на инструмента от стартирането му през 2006 г. Днес представяме друга вълнуваща актуализация на AdWords Редактор, налице за всички рекламодатели в целия свят. Тази версия включва пълна поддръжка за етикети, надстроени URL адреси, реклами, генериращи само обаждания, реклами в мобилни приложения и много други. Нека я разгледаме по-подробно.
Етикети

Въз основа на отзивите Ви AdWords Редактор вече има пълна поддръжка за етикети. Етикетите са ефективен начин да организирате обектите в профила си, като кампании и ключови думи, в логически групирания, за да можете бързо и лесно да филтрирате и изготвяте отчети за данните, които са най-подходящи за бизнеса Ви.
Вече можете да създавате, редактирате или изтривате етикети с помощта на раздела „Етикети“ в споделената библиотека в AdWords Редактор. Задавайте или премахвайте етикети във и от своите кампании, рекламни групи, ключови думи и реклами в съответните им изгледи с данни. Освен това можете да филтрирате изгледите си с помощта на етикети, както и да експортирате и импортирате всички промени в профила, свързани с етикетите.

Надстроени URL адреси

По-рано тази година представихме надстроените URL адреси, за да Ви помогнем да спестявате време, когато управлявате информация за проследяване на URL адреси, да намалим честотата, с която Google обхожда уебсайта Ви, и да предоставим достъп до новите параметри на ValueTrack и персонализирани проследяващи параметри. За да Ви помогнем да надстроите към новата система до 1 юли, добавихме поддръжка за надстроени URL адреси. Вече можете да надстроите целевите си URL адреси с помощта на AdWords Редактор, а след като ги надстроите – да управлявате крайните си URL адреси и шаблони за проследяване в мащаб. Можете да научите повече за начините за надстройване на URL адресите Ви в статията ни в Помощния център.
Реклами само с обаждане

Рекламите само с обаждане, представляват лесен и ефективен начин за свързване на мобилните потребители с бизнеса Ви по телефона. Вече можете да създавате и управлявате тези реклами в AdWords Редактор.

Реклами в мобилни приложения

Като показвате реклами в мобилни приложения, можете да достигате до все по-големия брой хора, използващи мобилни устройства, за да играят игри, да слушат музика и да се забавляват. В „Ключови думи и насочване“ вече можете да изберете да показвате рекламите си за определени категории приложения, включително конкретни приложения (или разположения) и категории мобилни приложения, като „Игри“ и „Пазаруване“.
Персонализирани аудитории по афинитети в дисплейната мрежа

Добавихме поддръжка и за персонализирани афинитети в „Аудитории“. С помощта на персонализирани аудитории по афинитет можете да създавате свои собствени аудитории по афинитет, съобразени с бизнеса Ви, за да достигате до подходящите клиенти, които се интересуват от продуктите или услугите Ви.
И много други...

В тази последна версия на AdWords Редактор има също и подобрения на лентата за търсене, по-добра поддръжка за локализация и подобрения на цялостната навигация на потребителския интерфейс. Можете да научите повече за всички нови функции в статията ни в Помощния център.
Надстройте към AdWords Редактор 11.1 днес!
Публикувано от Джеф Менегай (Geoff Menegay), продуктов мениджър за AdWords Редактор