С удоволствие ви съобщаваме, че от днес всички талантливи творци, автори, режисьори и продуценти на съдържание в България могат да кандидатстват за YouTube Partner Program

YouTube предлага платформа на всички, които търсят публика навсякъде по света. Когато станат партньори, създадателите на съдържание могат да печелят чрез тази платформа и да получат достъп до множество инструменти и ресурси, с помощта на които могат да постигат повече в YouTube. 

Считаме, че е важно да наградим най-отдадените творци: онези, които редовно създават оригинално, качествено съдържание. От днес всички в България, от самостоятелни автори до компании за видеосъдържание, могат да кандидатстват да станат партньори на youtube.com/partners

Програмата измина много път и се разрастна значително и милионите прегледи всеки ден носят на нашите партньори печалба. С отварянето на Партньорската програма за YouTube в България създателите на съдържание ще имат възможност да получат признание за своята работа директно чрез YouTube. Надяваме се, че по този начин повече автори ще покажат своята оригиналност в YouTube, за да й се насладят всички зрители. Затова натиснете бутона за заснемане и дайте свобода на своята креативност!

Формуляр за регистрация за новини относно инициативи и събития, свързани с партньорската програма на YouTube можете да намерите тук.