Първо бяха приложенията и игрите. Сега дойде ред и на музиката!
Google Play Music е налична от днес в България! Google Play позволява достъп от всички устройства до огромна музикална библиотека, съдържаща песни продуцирани, както от най-големите звукозаписни компании, така и от най-добрите местни и независими лейбъли.
Google Play Music е три услуги в едно. Първо, разполагате с опция за идентификация и запазване на цялата Ви музика в облака. Напълно безплатно можете да добавите до 20 000 песни и да ги слушате онлайн и офлайн на всяко Android iOS устройство.
Второ, Google Play предлага абонамент за музикален стрийминг наречен All Access. Срещу месечна такса, вие можете да слушате най-добрата музика по света – повече от 25 милиона песни. Можете да създавате плейлисти и собствени радио станции и да ги слушате от телефона си, таблета или компютъра си, както и офлайн от всяко Android или iOS устройство.
Трето, имате на разположение набор от музика, която можете да си купите и да притежавате завинаги на облака. Можете да пазарувате онлайн или от вашите Android устройства и закупенате песни и албуми ще бъдат незабавно достъпна. Можете и да споделяте с приятели през Google+, където тя ще бъде налична.
В допълнение, Google Play Music Ви дава възможност да създадете радио станция, без рекламно съдържание, само с песни и изпълнители, които обичате. “I’m Feeling Lucky Radio” е аналог на бутона в търсачката  ‘Чувствам се късметлия’. Натиснете го и ще получите микс от песни, които Ви подхождат в момента. Можете да добавяте, премахвате или пренареждате станцията си и да следите всичко ново. А можете и да разглеждате препоръки от нашия експертен екип и да търсите песни по различни жанрове. Бутонът „Слушай сега” Ви води към изпълнители и радио станции, които смятаме, че ще Ви допаднат и можете да започнете да слушате в момента, в който отворите библиотеката си.
С днешното пускане на пазара, Google Play се придвижва с още една крачка към това да се превърне в крайната дестинация за дигитално забавление, където можете да намерите, да се насладите и споделите любимите ви приложения, игри и музика на вашия Android телефон или таблет.
Изпробвате днес Google Play Music безплатно в рамките на един месец, a след това плащайте месечната такса на стойност 7,99 лв. След 7 януари 2015 г. месечната такса ще бъде на стойност 8.99 лв./месец след първите 30 дни безплатно ползване.
Открийте един цял нов свят на музиката днес!