Представяне на AdWords Редактор 10.4 
(AdWords Editor 10.4)


От днес можете да изтеглите новата версия на AdWords Редактор. Ето някои акценти за нея:
- Още опции за управление на оферти и стратегии за офериране, включително гъвкави стратегии за офериране от Вашата „Споделена библиотека“ в AdWords.

- Актуализирани настройки за мрежата, включващи четирите типа кампании в AdWords: „Само за мрежата за търсене“, „Мрежата за търсене и дисплейната мрежа“, „Мрежата за търсене с опция за дисплейната мрежа“ и „Само за дисплейната мрежа“.

Версия 10.4 осигурява също поддръжка за ангажиращи реклами, видима CPM, още размери за графични реклами и подобрено импортиране на връзки към сайта. Можете да прочетете за всички промени в бележките по версия 10.4. 
За да започнете да използвате AdWords Редактор 10.4 сега, можете да изтеглите новата версия от уебсайта на инструмента или да изчакате напомнянето за автоматична актуализация. За да научите повече за надстройването, включително как да съхраните непубликувани промени и коментари при извършването му, моля, прегледайте тези инструкции.
Поддръжката на предишните версии на AdWords Редактор ще продължи още четири месеца, за да имате време да надстроите. За да подсигурите непрекъснатата си употреба на инструмента, ще трябва да го направите до 1 август 2014 г.

eкипът на Google AdWords