Ние сме българският екип на Google AdWords и целта на този блог е да предоставим на българските рекламодатели полезна, интересна и актуална информация, която да им помогне да създадат възможно най-ефективната реклама. Въпреки че в последно време все повече се говори за онлайн реклама, маркетингови стратегии и онлайн бизнес, много хора свързват рекламата в интернет единствено с банери на уебсайтове, на които може да се кликне. Истината е, че успехът на една рекламна кампания не се измерва просто с брой получени кликове и импресии, а каква реализация и възвръщаемост на инвестицията са донесли те за вашия бизнес. И колкото повече информация за измерване и подобряване на ефективността на рекламите си имате, толкова по-добри и бързи ще са резултатите. Тъй като Google може да ви предостави много повече от това, ние решихме да създадем този блог. Това е и възможност за нас да имаме връзка с вас и да ви информираме за това, от което имате нужда и ще ви е от полза.

Блогът е предназначен за всички потребители на AdWords и независимо дали сега започвате или вече имате дългогодишен опит в онлайн рекламата, ние ще се постараем да публикуваме интересна информация за всеки от вас. Ще ви информираме за всички новости и промени около AdWords и често дискутирани теми, с които се сблъскваме в ежедневната ни работа. И не на последно място, освен за AdWords, тук ще говорим и за други продукти на Google, които могат да са ви от полза за цялостното изготвяне на рекламна стратегия и анализиране на резултатите.

Тъй като този блог е за вас и ние искаме да ви предоставим най-доброто и ценно съдържание, вашето мнение е повече от добре дошло. Ако имате конкретен въпрос, за който искате да научите повече, просто попълнете формата за връзка с нас и ни посочете за какво искате да говорим.

Ето и част от българския екип на Google AdWords.Публикувано от Катя Гугалова, Екипът на Google AdWords